Vakantiepark Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke is een vakantiepark van Roompot gelegen op Ameland. Er is een binnenzwembad en een sauna- en beautycentrum. Verder kunt u genieten van strand, duinen en de zee.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Vakantiepark Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke is een vakantiepark van Roompot, gelegen op Ameland(Waddeneilanden). Het vakantiepark ligt op een steenworpafstand van het strand. Bovendien grenst het natuurgebied ‘Jan Roepeheide’, met onder meer de broedplaats van kiekendieven en velduilen aan Boomhiemke. Maar ook het dorpje Hollum met mooi gerestaureerde commandeurswoningen, ligt vlakbij.

Vakantiepark Boomhiemke in een notendop

Vakantiepark Boomhiemke is één van de grootste vakantieparken op Ameland. Het heeft diverse faciliteiten voor jong en oud. In het centrumgebouw van Roompot Boomhiemke ligt een overdekt zwembad en een luxe sauna- en beautycentrum.

Uw kinderen kunnen zich lekker uitleven in het binnenzwembad met apart kleuterbad, of klimmen en klauteren in de speeltuintjes. Er is een recreatieteam aanwezig in de schoolvakanties. Ook kunt u bowlen op een van de fluorescerende bowlingbanen. Verder kunt u een hapje eten of drinken in het Café.

Vakantiepark Boomhieke heeft een zeer divers aanbod van accommodaties. Van zeer luxe tot een safaritent of duinlodge.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!