Parc Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta is een park van Summio, gelegen aan het Grevelingenmeer in Zeeland. Hierdoor zijn er veel watersportmogelijkheden. Er is een binnenzwembad en een indoorspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Summio logo

Parc Aquadelta

Het Vakantiepark Aquadelta is een park van Summio, gelegen aan het Grevelingenmeer in Zeeland. Het Grevelingenmeer is een paradijs voor watersporters, je kan er duiken, surfen, zwemmen of een zeilboot huren. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Vakantiepark Aquadelta in een notendop

Summio Aquadelta in Bruinisse, is een vakantiepark dat jong en oud veel te bieden heeft. Er een binnenzwembad met een aparte waterspeeltuin en een peuterbadje voor de allerjongsten gasten. Bij mooi weer is ook het zonneterras geopend. Vakantiepark Aquadelta ligt direct aan het Grevelingenmeer, daardoor zijn er een breed scala aan watersportmogelijkheden. U kunt er zwemmen, ontspannen aan de oever, zeilen, kanoën, surfen of bijvoorbeeld vissen.

De kinderen kunnen spelen in de overdekte recreatieruimte. Gezellig knutselen met Koos Konijn behoort kan natuurlijk ook. In de schoolvakanties zorgt het recreatieteam voor de nodige activiteiten zoals:

  • een kinderdisco
  • een lampionnenoptocht
  • koekjes bakken

Een aanrader is de VR Zone, een unieke ervaring voor jong en oud. Door de speciale VR bril met 3D-effecten komt u in een bijzondere wereld terecht. Verder kunt u op vakantiepark Aquadelta squashen, midgetgolfen en bowlen. Huur een fiets bij de receptie en trek de omgeving in. Vraag bij de receptie naar de mooiste plekjes en routes.

Vakantiepark Aquadelta beschikt over een vernieuwde parkrestaurant, met een uitgebreide menukaart. Er is op het park ook een snackbar aanwezig, voor een snelle hap. Hier zijn frietjes, snacks, poffertjes en pizza’s verkrijgbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een supermarkt. Het vakantiepark heeft bungalows, appartementen en luxe villa’s in de verhuur, die van alle gemakken zijn voorzien.

Prijzen & beschikbaarheid

Summio: Boek nu met tot 33% vakantiekorting bij Summio Parcs

Om u kennis te laten maken met het gloednieuwe merk Summio Parcs bieden wij u graag een flinke korting aan op uw vakantie. Zo kunt u genieten van een heerlijk en betaalbaar verblijf op een vakantiepark in Nederland. U kunt nu tot 33% vakantiekorting ontvangen. Deze korting varieert afhankelijk van het park en de periode. Het goede nieuws: De vakantiekorting is op de meeste vakantieparken ook geldig tijdens de schoolvakanties en regelmatig op feestdagen!

Kijk snel!