Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Résidence Cadzand-Bad is een park van Roompot en ligt op slechts 350 meter van het strand. Het park ligt in Zeeland en is de ideale uitvalbasis voor het strand. Het park heeft luxe bungalows met grote tuinen.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt in Cadzand-Bad, pal aan het Noordzeestrand. Voor strand- en zeeliefhebbers is dit Roompot vakantiepark gelegen in Zeeland een goede keuze. U kunt er windsurfen, zwemmen, zonnebaden of lekker uitwaaien in het najaar en winter. Een bezoekje aan het nabijgelegen dorpje Cadzand of de Belgische badplaats Knokke is ook een aanrader.

Op Roompot Résidence Cadzand-Bad

Op ongeveer 5 minuten wandelen vanaf Roompot vakantiepark Cadzand-Bad ligt het Zeeuws-Vlaamse strand. Het strand behoort tot één van de mooiste stranden van Nederland. In de zomer kunt u hier lekker zwemmen in zee. In het najaar en winter kunt heerlijk uitwaaien aan het strand.

Roompot Résidence Cadzand-Bad is erg waterrijk. Het ligt aan en rondom een grote recreatievijver. U kunt er een waterfiets huren, verken Résidence Cadzand-Bad vanaf het water. Voor de kinderen is er genoeg te doen, ze kunnen spelen op het speelschip, voetballen en een partijtje midgetgolfen. Verspreid over het parkterrein liggen diverse speeltuintjes. Tijdens de vakantieperiodes staat ook het recreatieteam klaar, met een afwisselend programma.

Op Roompot Résidence Cadzand-Bad is een parkrestaurant, hier kunt u heerlijk eten wanneer u geen zin heeft om te koken. In het café kunt u kijken naar de uitzendingen van eredivisie live. Er is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Résidence Cadzand-Bad heeft luxe en witte vakantievilla’s die gelegen zijn rondom een recreatievijver. Op dit luxe villapark zal het u aan niets ontbreken.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!