Duinlodge 6

Duinlodge 6

Duinlodge 6
6-persoons Chalet
v.a. € 452.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Duinlodge 6" is gelegen op EuroParcs Cadzand. EuroParcs Cadzand is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Cadzand is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Cadzand toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zeeland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zeeland.

Duinlodge 6 is een vrijstaand chalet van 40 m2 geschikt voor 6 personen. De lichte woonkamer heeft een moderne inrichting met mooie accessoires en elementen waardoor je je helemaal thuis voelt. In de zithoek kun je heerlijk ontspannen en televisie kijken. Verder is er een eethoek en de keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er een oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en filter koffiezetapparaat. Duinlodge 6 heeft 3 slaapkamers met beneden een tweepersoonsbed (losse boxspringmatrassen) en boven 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Ook is er airco aanwezig in de woning. De badkamer is voorzien van een regendouche, wastafel en toilet. Op de veranda van het chalet kun je in de tuinset genieten van het uitzicht. Je kunt 2 auto's bij het chalet parkeren en gebruik maken van de gratis Wi-Fi. En uniek in Zeeland: bij elke woning op het vakantiepark beschik je over een eigen laadpaal voor elektrische auto's!

Heeft u interesse in accommodatie "Duinlodge 6" op vakantiepark EuroParcs Cadzand? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Cadzand. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken