Duinvilla 6

Duinvilla 6

Duinvilla 6
6-persoons Bungalow
v.a. € 588.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Duinvilla 6" is gelegen op EuroParcs Cadzand. EuroParcs Cadzand is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Cadzand is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Cadzand toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zeeland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zeeland.

Duinvilla 6 is een moderne, vrijstaande villa geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een ruime, luxe zithoek met televisie en de mooie grote ramen met schuifpui geven je uitzicht op de tuin met terras. In de eethoek kun je heerlijk dineren en de keuken is van alle gemakken voorzien. Denk aan een vaatwasser, inductiekookplaat, broodrooster, combimagnetron, oven en filter koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Daarnaast beschikt de Duinvilla ook over een wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer, ideaal voor als je wat langer bij ons op vakantie bent! Er zijn in totaal 3 slaapkamers, elk met 2 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer. Elke slaapkamer beschikt ook over een televisie. Beneden bevindt zich 1 slaapkamer met badkamer

Heeft u interesse in accommodatie "Duinvilla 6" op vakantiepark EuroParcs Cadzand? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Cadzand. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken