Duinvilla 8

Duinvilla 8

Duinvilla 8
8-persoons Bungalow
v.a. € 599.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Duinvilla 8" is gelegen op EuroParcs Cadzand. EuroParcs Cadzand is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Cadzand is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Cadzand toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zeeland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zeeland.

Duinvilla 8 is een luxe villa geschikt voor 8 personen. Het is een ruim opgezette vrijstaande villa waar je heerlijk met het hele gezin of de familie kunt relaxen. De Duinvilla 8 heeft 1 verdieping. Bij binnenkomst stap je in een moderne woonkamer met zithoek met televisie en een eethoek waar je met 8 personen kunt dineren. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, oven, combimagnetron, inductiekookplaat, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond bevindt zich 1 grote slaapkamer met tweepersoons boxspringbed en badkamer ensuite. De badkamers hebben een inloopdouche

Heeft u interesse in accommodatie "Duinvilla 8" op vakantiepark EuroParcs Cadzand? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Cadzand. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken