Buitenhof Domburg

Vakantiepark Buitenhof Domburg beschikt over een tropisch zwembad, veel sport- en speelvoorzieningen. Op het park staan luxe villa's en landhuizen.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Buitenhof Domburg

Roompot Buitenhof Domburg ligt in Domburg, in de provincie met de meeste zonuren Zeeland. U wandelt zo vanuit uw villa het Noordzeestrand op. Badplaats Domburg ligt op slechts enkele wandelminuten. In Domburg zijn een keur aan winkels, terrasjes en eetgelegenheden te vinden.

Roompot Buitenhof Domburg aan Zee

Buitenhof Domburg van Roompot, is een uitbreiding op het 5-sterren vakantiepark Hof Domburg. U mag als gast gebruik maken van alle voorzieningen op vakantiepark Hof Domburg. Er is een subtropisch zwembad met o.a.:

  • een binnenbad
  • een buitenbad
  • een peuterbad
  • een stroomversnelling
  • een speel- en zonneweide
  • een 79 meter lange glijbaan

Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het Kuur- en Beautycentrum ‘De Parel’. Verder kunt u op het vakantiepark squashen, tennisse, boogschieten en midgetgolfen. Voor de kinderen is er een indoor speeltuin, tieners kunnen terecht in de Chillplek. Gezellig muziek luisteren, internetten, gamen en chillen.

Op Roompot Buitenhof Domburg zijn diverse eetgelegenheden. Er is o.a. een pizzaria en een restaurant. Voor de snelle hap is er een snackbar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt. In het café is eredivisie live. U verblijft op Buitenhof Domburg in elegante villa’s of landhuizen. Hier kunt u ook terecht met een grote groep, er zijn vakantiehuizen te huur voor 10, 16 en 18 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!