Noordzee Résidence De Banjaard

De Banjaard, een vakantiepark van Roompot, ligt in Zeeland. U kunt hier wandelen door de duinen en zwemmen in zee. Er is o.a. een binnenzwembad, een midgetgolfbaan en een Koos Kids Club.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard, is een vakantiepark van Roompot, gelegen in Zeeland bij de plaats Kamperland. Het park ligt op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, direct aan de Noordzee. Door de unieke ligging is dit vakantiepark de ideale uitvalsbasis om Zeeland te verkennen.

Roompot De Banjaard in een notendop

Roompot De Banjaard ligt direct achter de duinen, ideaal voor strand- en zeeliefhebbers. Op De Banjaard is voldoende vermaak voor jong en oud. Er is een in strandstijl gebouwde Park Plaza. Hier kunt u zwemmen in het binnenzwembad. Verder is er een restaurant en een café waar u eredivisie live kunt kijken. Een snackbar voor de snelle hap mag ook niet ontbreken. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt. Geniet van een drankje op het buiten- of binnenterras.

Wilt u actief bezig zijn dan kan dat op de tennisbaan, op de midgetgolfbaan en op de trampoline. Er is ook een boogschietbaan, een sportveldje en u kunt fietsen huren. Voor de jonge gasten is er de Koos Kids Club. Ook zijn er voor hen diverse speeltoestellen. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een leuk en afwiselend recreatieprogramma.

Vakantiepark De Banjaard heeft luxe, stijlvolle vakantievilla’s en landhuizen. Ze zijjn van alle moderne gemakken voorzien. Er is een groot aanbod van verschillende typen villa’s. Het variërt van 4 tot 16 personen, van vrijstaand tot geschakelde villa's en van zeer basic tot lekker luxe.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!