Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort ligt in Zeeland. Op het park is een tropisch zwembad en een indoor speeltuin. Het park ligt op loopafstand van het strand.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort ligt in Nederland in de provincie Zeeland bij de plaats Kamperland en is pal gelegen aan het Noordzee strand. U kunt hier het hele jaar door genieten. Bezoek de historische stadjes Veere en Zierikzee. Middelburg ligt ook vlakbij met het schitterende stadhuis en een keur aan winkels. Of wat dacht u van de wereldberoemde Oosterscheldekering en Neeltje Jans? Indrukwekkend en leerzaam voor jong en oud.

Op Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort heeft een subtropisch zwembad met verschillende zwembaden, een buitenbad, sauna en kuurbad. Als gast krijgt u gratis toegang tot het subtropisch zwembad. Op loopafstand van Roompot Beach Resort ligt een kindvriendelijk zandstrand, waar uw kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen.

Op Roompot Beach Resort is ook een Koos Kids Club aanwezig. Verder is er een indoorspeeltuin en zijn er diverse buitenspeeltuinen en trampolines. Er is een sport- en animatieprogramma, waar kinderen met plezier aan terug denken (tijdens de schoolvakanties ). Voor tieners is er de ChillZone. Hier kunnen zij gamen, internetten en muziek luisteren, samen met andere tieners. Verder is er een bowlingbaan en kunt u er midgetgolfen.

Voor de sportieve parkbezoeker is er genoeg te doen. U kunt een balletje trappen op het voetbalveld. Of maak gebruik van de tennisbaan of squashbaan. Huur en fiets en verken het Zeeuwse landschap. Vissen behoort ook tot de mogelijkheid.

Van al die activiteiten heeft u vast honger gekrgen. Voor een diner kunt u terecht bij het buffetrestaurant of het á la carte restaurant. Er is ook een eetcafé en snackbar. Roompot Beach Resort is een van de meest complete vakantieparken van -Zeeland-.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!