Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beach Resort Nieuwvliet-Bad ligt op 350 meter van het strand. Het is een vakantiepark van Roompot en nog in aanbouw. Het ligt in Zeeland bij de plaats Nieuwvliet-Bad.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op wandelafstand van het Zeeuwse strand dichtbij de duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Dit park van Roompot ligt in Zeeland bij de plaats Nieuwvliet-Bad. Dit nieuw vakantiepark is nog in aanbouw, maar nu al perfect voor een heerlijk verblijf.

Beach Resort Nieuwvliet Bad in een notendop

Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw, het centrumgebouw waar onder andere een waterspeelparadijs, een restaurant en een binnenspeeltuin, in komen is nog niet klaar. De werkzaamheden zijn wel gestart! Tot die tijd kunt u gebruikmaken van de faciliteiten (m.u.v. het zwembad) en de sport- en animatie activiteiten van Résidence Cadzand-Bad (circa 3,5 km rijden) en alle faciliteiten van vakantiepark Zeebad (op circa 9 km rijden).

Geniet van de mooie Zeeuwse stranden! Verblijf in een van de luxe accommodaties van Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Kies uit een moderne bungalow, een heerlijk Beach House of een comfortabele lodge. Kenmerkend voor alle accommodaties is de inrichting: heerlijk ligt met grote raampartijen en compleet in strandstijl. Via de overkapping krijgt u een heerlijk binnen buiten gevoel. In de omgeving zijn meer dan voldoende eetgelegenheden waar u kunt eten totdat het restaurant op het park is gerealiseerd.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!