De Soeten Haert

Vakantiepark De Soeten Haert van Roompot ligt in Renesse. Het ligt op enkele wandelminuten van het brede, schone strand. Ideaal voor strandliefhebbers.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

De Soeten Haert

Vakantiepark De Soeten Haert is een vakantiepark van Roompot, aan de rand van Renesse in de provincie Zeeland. Zeeland is de zonnigste provincie van Nederland. Het strand ligt op enkele minuten wandelen, ideaal voor strandliefhebbers.

De Soeten Haert in een notendop

Strand- en zeeliefhebbers zijn op Roompot De Soeten Haert aan het juiste adres. De stranden van Renesse zijn breed en behoren tot één van de schoonste stranden van Nederland.

Vakantiepark De Soeten Haert heeft geen zwembad. Als gast kutn u gratis gebruik maken van het overdekte zwembad van Zeeland Village op 4,5 km en het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort op 25 km. Voor de kinderen is er een sportveldje en een speeltuintje. Voor de jongste gasten is er de Kids Club waar ze ook Koos Konijn kunnen ontmoeten.

Roompot De Soeten Haert heeft geen parkrestaurant. Voor een snelle hap kunt u terecht in de snackbar. In de omgeving zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. Diner bijvoorbeel bij een van de vele strandpaviljoens. Heerlijk! U verblijft in vrijstaande of geschakelde bungalows.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!