Oesterdam Resort

Waterrijk Oesterdam Resort ligt aan de Oosterschelde, perfect voor watersportliefhebbers. Op Waterrijk Oesterdam Resort verblijft u in super-de-luxe villa’s, veel villa's beschikken over een privé-aanlegsteiger.

Deel dit vakantiepark via:
Waterrijkoesterdam logo

Oesterdam Resort

In Zeeland vlakbij de plaats Tholen ligt het vakantiepark Waterrijk Oesterdam Resort. Vakantiepark Waterrijk Oesterdam Resort is perfect voor watersportliefhebbers. Heerlijk genieten van rust, het uitzicht over het water en de luxe watersportvoorzieningen. Vaar met een boot over de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en het Veerse meer. Of ga gezellig winkelen in Tholen. Met de kinderen is een bezoek aan het Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom of de grote Monkey Town in Halsteren leuk om te doen. Antwerpen ligt op slechts 35 kilometer, perfect om een dagje te winkelen of om een terrasje te pikken.

Vakantiepark Waterrijk Oesterdam Resort, een paradijs voor watersportliefhebbers

Het vakantiepark Waterrijk Oesterdam Resort is een paradijs voor watersportliefhebbers. Dit komt door de ligging aan de Oosterschelde. Het is mogelijk om uw eigen boot mee te nemen. Beschikt u niet over een eigen boot, dan kunt u een boot te huren op Waterrijk Oesterdam Resort. Heerlijk een dag op het water vertoeven, u heeft voor de gehuurde boten geen vaarbewijs nodig. Of ga waterskiën, wakeboarden of wat doe mee aan de RIB Experience. Een middagje suppen is ook leuk om te doen. Bij mooi weer kunt u ontspannen op het heerlijke cabanastrand met luxe cabana’s en ligstoelen.

Verder beschikt vakantiepark Waterrijk Oesterdam Resort over een jeu de boulesbaan. Kinderen kunnen uren spelen op het het sfeervolle cabanastrand van Waterrijk Oesterdam Resort. Ga gezellig samen met uw kinderen, schelpen en krabbetjes vangen. Bij de receptie kunt u fietsen huren, om zo de omgeving van Waterrijk Oesterdam Resort te verkennen. Vraag dan direct naar informatie over activiteiten en attracties in de omgeving.

Luxe vakantievilla's met eigen steiger op Waterrijk Oesterdam Resort

U verblijft op vakantiepark Waterrijk Oesterdam Resort in super-de-luxe villa’s, ontworpen door Piet Boon. Vanuit de villa's heeft u een prachtig uitzicht over het water. Veel villa’s beschikken over een privé-aanlegsteiger. De vakantie begint als bij aankomst, uw bedden zijn alvast opgemaakt. Het bad- en keukenlinnen pakket ligt al voor u klaar. Doe lekker luxe en maak gebruik van de broodjesservice of doe mee aan een wijnproeverij. Verder kunt u heerlijk eten in het restaurant "Marina Beachclub" op Waterrijk Oesterdam Resort.

Prijzen & beschikbaarheid