Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin is een vakantiepark dat ligt aan de Nederlandse kust in Zuid-Holland. Het park ligt vlak achter de duinen. Het vakantiepark heeft o.a. een overdekt zwembad en Koos Kids Club.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin ligt in Den Haag en is een ideaal vakantiepark voor jonge gezinnen. Gelegen in Nederland aan de Noordzeekust, achter de duinen. Het park heeft toegang tot een rustig zandstrand. Er zijn dieverse leuke uitstapjes in de buurt zoals het Omniversum, Madurodam of Sealife. Kijkduin is ook een ideale uitvalbasis voor een bezoekje aan de Oudhollandse stadjes als Delft, Gouda en Leiden. Ook Scheveningen en Den haag zijn ideaal voor een dagje uit, hier kunt u bijvoorbeeld een terrasje pikken.

Op het vakantiepark Kijkduin

Roompot Kijkduin is een echt familiepark, gelegen in Zuid-Holland, met onder andere:

  • Koos Kids Club
  • Kinderspeelschip
  • Diverse speeltuintjes
  • een uitgebreid sport- en animatieprogramma (tijdens schoolvakanties)

De kinderen zullen zich niet vervelen! Voor volwassenen is er ook genoeg te doen, zo zijn er:

  • tennisbanen
  • een jeu-de-boulesbaan
  • een 9-holes golfbaan (direct naast vakantiepark Kijkduin gelegen)
  • Huur een fiets en trek de omgeving in

Gast hebben gratis toegang tot het overdekt zwembad met peuterbad. Vakantiepark Kijkduin van Roompot, ligt direct aan het strand. Kinderen en volwassenen kunnen zich goed vermaken op het strand. De stranden van Kijkduin hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

In het restaurant van vakantiepark Kijkduin kunt u terecht om te dineren. In het café is er eredivisie live, zodat u dit gezellig kunt kijken. Er is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Hier kunt u ook terecht voor verse broodjes. Verder is er een ruim assortiment aan levensmiddelen. U kunt verblijven in een bungalow of chalet, maar ook kamperen behoort ook tot de mogelijkheden op vakantiepark Kijkduin!

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!