Cape Helius

Aan het Haringvliet in Zuid-Holland ligt Cape Helius, een vakantiepark van Roompot. Het vakantiepark heeft luxe villa's en een jachthaven.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Cape Helius

Roompot Cape Helius ligt in Zuid-Holland, bij de stad Hellevoetsluis. Het vakantiepark van Roompot ligt direct aan het Haringvliet. Het park beschikt over een eigen jachthaven. Het park is een goede uitvalbasis voor al uw vaar- en waterplezier!

Roompot Cape Helius in een notendop

Roompot Cape Helius is een walhalla voor watersportliefhebbers, het Haringvliet ligt pal naast het vakantiepark. Verder beschikt Cape Helius over een eigen jachthaven, waar u een boot kunt huren. Verder is het park uitermate geschikt op te vissen. Vissen mag alleen met een geldige vispas.

Cape Helius beschikt over nagenoeg geen parkvoorzieningen. Er een receptie, een parkrestaurant en een bar. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en op een groot houten speelschip dat gelegen is op het zandstrand pal aan het Haringvliet. Verder is er fietsverhuur. Meer voorzieningen zijn er niet, maar dat komt de rust ten goede.

De kleurrijke villa’s zijn lekker ruim, ze beschikken ook over een terras of veranda. Er zijn ook villa’s met een sauna. Daarnaast kunt u ook een van de appartementen huren die liggen aan het water.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!