L-Pavilion 6

L-Pavilion 6

L-Pavilion 6
6-persoons Chalet
v.a. € 465.54
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "L-Pavilion 6" is gelegen op EuroParcs Poort van Zeeland. EuroParcs Poort van Zeeland is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Hellevoetsluis is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Poort van Zeeland toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

L-Pavilion 6 is een vrijstaand en gelijkvloers chalet die geschikt is voor 6 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met televisie en een aparte eethoek. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, combimagnetron en een filterapparaat. In totaal zijn er 3 slaapkamers aanwezig, elk met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair. Bij deze vakantiewoning kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "L-Pavilion 6" op vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Poort van Zeeland. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken