Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op het platteland, naast de rivier de Hollandse IJssel, op 20 minuten van Rotterdam. Het vakantiepark beschikt o.a. over een verwarmd buitenzwembad en een manege.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Parc de IJsselhoeve

In Zuid-Holland naast de rivier de Hollandse IJssel op het platteland ligt vakantiepark Parc de IJsselhoeve. Dit vakantiepark bij Nieuwerkerk aan den IJssel ligt op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Het recreatiegebied Hitland is perfect voor fiets- en wandeltochten. Bezoek ook de nabijgelegen dorpjes Ouderkerk en Capelle aan den IJssel, waar u diverse (monumentale) molens en boerderijen kunt bewonderen.

Vakantiepark Parc de IJsselhoeve van Topparken

Het gemoedelijke vakantiepark Parc de IJsselhoeve is geschikt voor jong en oud. In de zomermaanden is het verwarmde buitenzwembad geopend. Dit staat garant voor heel wat uurtjes waterplezier! Voor de kleinste parkgasten is er een peuterbadje. Rondom het zwembad staan ligstoelen, zodat u heerlijk kunt ontspannen en ook uw kinderen in het oog kunt houden. Op slechts 5 kilometer ligt de 'Zevenhuizerplas', een recreatieplas waar het 's zomers heerlijk vertoeven is.

Vakantiepark Parc de IJsselhoeve ligt uniek: u kunt zowel de rust en ruimte van het platteland opzoeken, als ook de drukte van Rotterdam. In Rotterdam kunt u een dagje winkelen en de vele hotspots bezoeken. De volgende dag stapt u op de fiets en kunt u genieten van het Hollandse landschap. Het recreatiegebied Hitland, waar u kunt wandelen, fietsen en kanoën is een aanrader. Voor kinderen is er op vakantiepark Parc de IJsselhoeve o.a. een speeltuintje, een sportveld en een manage.

In het parkrestaurant kun u heerlijk dineren of lunchen. Tevens is er een snackbar voor een snelle makkelijke hap. U verblijft op vakantiepark Parc de IJsselhoeve in gelijkvloerse chalets die trendy zijn ingericht. Kenmerkend zijn de grote raampartijen. Wifi is gratis en ook uw hond is welkom op Topparken Parc de IJsselhoeve.

Prijzen & beschikbaarheid