Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille van Roompot ligt op enkele minuten wandelen van het Noordzeestrand, vlakbij de badplaats Ouddorp.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Strandpark Duynhille

Het vakantiepark Strandpark Duynhille ligt in Zuid-Holland bij de badplaats Ouddorp. Het vakantiepark van Roompot ligt 700 meter van het strand, direct achter de duinen. Het is dus maar een paar minuten wandelen naar het strand.

Roompot Strandpark Duynhille in een notendop

Roompot Strandpark Duynhille is een kleinschalig vakantiepark met moderne duinvilla’s. Het ligt midden in het prachtig duinenlandschap. Strandpark Duynhille is dus ideaal voor strandliefhebbers. Het Roompot park heeft nagenoeg geen parkvoorzieningen, dit komt de rust ten goede. Het park beschikt over een fietsverhuur in het centrumgebouw. Voor de jonge parkgasten is er de Koos Kids Club, deze is niet het hele jaar beschikbaar. Kijk op de website voor meer informatie hierover. Daarnaast zijn er enkele speeltoestellen.

In het centrumgebouw vind u ook een minishop vindt. Ook kunt u heerlijk dineren in het parkrestaurant. Vakantiepark Strandpark Duynhille heeft ook een broodjes- en afhaalservice. Het park beschikt over moderne duinvilla’s voorzien van gratis wifi, met een houten terras. De auto kunt u parkeren bij de villa.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!