De Veluwse Hoevegaerde

Op Landal De Veluwse Hoevegaerde verblijft u midden in de natuur op de Veluwe. Ver weg van alle drukte, ideaal voor rustzoekers en wandelliefhebbers. U kunt o.a. op het vakantiepark zwemmen, tennissen en midgetgolfen.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

De Veluwse Hoevegaerde

Altijd al eens op de Veluwe uw vakantie willen vieren? Dan is Landal de Veluwse Hoevegaerde bij Putten een goede optie. Verblijf midden op de Veluwe, tussen heidevelden en uitgestrekte bossen. Lekker ver weg van de dagelijkse drukte, lekker ontspannen en eindeloos wandelen. 's Zomers kunt u heerlijk verblijven aan het nabijgelegen recreatiegebied "Strand Nulde". Of doe uw kinderen een plezier en bezoek het Dolfinarium in Harderwijk of Walibi Flevo.

Vakantiepark Landal de Veluwse Hoevegaerde op de Veluwe

Landal de Veluwse Hoevegaerde in Gelderland beschikt over een binnenzwembad met peuterbad en een verwarmd buitenzwembad. Het buitenbad is begin mei tot begin oktober geopend. Terwijl uw kinderen zwemmen kunt u vanaf de ligweide of vanaf de ligstoelen ze in de gaten houden. Strand Nulde ligt op slechts 9 kilometer, op warme zonnige dagen kunt u dus lekker luieren op het zandstrand en een frisse duik nemen.

Of ga gezellig een balletje slaan op de tennisbaan of een partijtje midgetgolfen. De Veluwse Hoevegaerde heeft ook een groot buitenschaakbord, leuk een potje schaken! Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien in de visvijver. Voor kinderen is er een airtrampoline, een speeltuin en een dierenweide. Het hele jaar door worden leuke kinderactiviteiten georganiseerd, in samenwerking met Landal Parc Heihaas. Of huur een fiets en verken de omgeving. U wandelt of fietst vanaf het vakantiepark zo de bossen in.

Na een leuke vakantiedag op vakantiepark Landal Veluwse Hoevegaerde kunt u heerlijk eten bij restaurant NEW Life. Dit nieuwe restaurant heeft een kleine maar gevarieerde menukaart. Er is een snackbar voor de snelle hap. U verblijft op Landal Veluwse Hoevegaerde in vrijstaande rietgedekte hoeves of vrijstaande bungalows, voor 2, 4 of 6 personen. Alle accommodaties zijn omgeven met groen. 

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!