De Wijde Blik 6

De Wijde Blik 6

De Wijde Blik 6
4-persoons Bungalow
v.a. € 262.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "De Wijde Blik 6" is gelegen op Villapark de Weerribben. Villapark de Weerribben is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Paasloo is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Villapark de Weerribben toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Overijssel, zoek dan naar een ander vakantiepark in Overijssel.

De Wijde Blik is een houten 6 persoons bungalow welk aan het eind van Vakantiepark Giethoorn is gesitueerd. Op de begane grond is een woonkamer, keuken met vaatwasser, slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Op de eerste etage een overloop met 2 slaapkamers. Er is een houten berging en een groot betegeld terras direct aan het meer. Van 1 maart tot 1 november beschik je over een luxe elektrische sloep, gelegen aan jouw eigen steiger. Je hebt een prachtig uitzicht over De Bovenwijde. Alle accommodaties beschikken over een gratis wifi verbinding. Goed om te weten: Vakantiepark Giethoorn is autovrij. De accommodaties zijn omringd door water en alleen met een steile voetgangersbrug te bereiken. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats bij Restaurant 't Vonder op zo'n 400 meter van het park.

Heeft u interesse in accommodatie "De Wijde Blik 6" op vakantiepark Villapark de Weerribben? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Villapark de Weerribben. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken