Kustpark Klein Poelland

Het knusse Kustpark Klein Poelland is een park van Roompot. Het ligt in de buurt van het bruisende Renesse. Het is een rustig vakantiepark. Het Noordzeestrand ligt op slechts 5 kilometer.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Kustpark Klein Poelland

Vakantiepark Kustpark Klein Poelland is een park van Roompot gelegen in de provincie Zeeland. Het vakantiepark ligt op 5km van het Noordzeestrand, in de badplaats Renesse. U kunt in deze prachtige Zeeuwse omgeving, uren wandelen door de duinen en genieten van de schitterende vergezichten over de Noordzee. Zeeland heeft ook de meeste zonuren van Nederland!

Kustpark Klein Poelland in een notendop

Kustpark Klein Poelland is een knus en betaalbaar vakantiepark. Het is een oase van rust in het bruisende Renesse. U kunt heerlijk zwemmen in de Noordzee en zandtaartjes bakken in het zand.

Kustpark Klein Poelland is een heerlijk adres om volledig tot rust te komen. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een sportveldje. Verder zijn er geen voorzieningen. Klein Poelland heeft geen zwembad, u kunt gratis zwemmen in het zwembad van Zeeland Village (6 km) en in het subtropisch zwembad van Roompot Beach Resort (24 km). Bij de receptie kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Kustpark Klein Poelland heeft ook geen eetgelegenheid. Gelukkig zijn er in de omgeving meer dan voldoende stadjes. Het bruisende Renesse ligt op fiets afstand en Nieuw-Haamstede op 8 kilometer. Hier vindt u winkels, restaurants en terrasjes. Roompot Klein Poelland beschikt over comfortabele en vrijstaande vakantiebungalows.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!