2-6-persoons appartement

2-6-persoons appartement

2-6-persoons appartement
6-persoons Bungalow
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "2-6-persoons appartement" is gelegen op Strandappartementen Fyrklit. Strandappartementen Fyrklit is een vakantiepark in Denemarken en een Landal vakantiepark. Het vakantiepark in Hirtshals is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Strandappartementen Fyrklit toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Jutland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Jutland.

Landal Fyrklit ligt midden in de winderige duinen en biedt een geweldig uitzicht over het Skagerrak en de mooie witte zandstranden. Er zijn hier veel mogelijkheden voor lange wandelingen, maar ook voor zwemplezier in het overdekte zwembad of het openluchtzwembad. Het authentieke vissersdorp Hirtshals, dat op loopafstand ligt, heeft veel gezellige restaurants, musea en een mooie haven.

Heeft u interesse in accommodatie "2-6-persoons appartement" op vakantiepark Strandappartementen Fyrklit? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Strandappartementen Fyrklit. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken