Just Nature Hottub 4

Just Nature Hottub 4

Just Nature Hottub 4
4-persoons Chalet
v.a. € 320.85
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Just Nature Hottub 4" is gelegen op EuroParcs de Wiltzangh. EuroParcs de Wiltzangh is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Ruinen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs de Wiltzangh toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Drenthe, zoek dan naar een ander vakantiepark in Drenthe.

Just Nature Hottub 4 is ingericht met natuurlijke materialen waardoor het warm en ruimtelijk aanvoelt. Het gelijkvloerse en vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen. In de woonkamer vind je een knusse zithoek met televisie. De open keuken is onder andere uitgerust met een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, thermostaatkraan en een filter koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel en er is een apart toilet aanwezig. Buiten kun je genieten op het terras met tuinmeubilair en een hottub

Heeft u interesse in accommodatie "Just Nature Hottub 4" op vakantiepark EuroParcs de Wiltzangh? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs de Wiltzangh. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken