Cosy Unique 4

Cosy Unique 4

Cosy Unique 4
4-persoons Chalet
v.a. € 312.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cosy Unique 4" is gelegen op EuroParcs Zuiderzee. EuroParcs Zuiderzee is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Biddinghuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Zuiderzee toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Flevoland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Flevoland.

Cosy Unique 4 is een vrijstaand en gelijkvloers chalet die dankzij de houten elementen een natuurlijke uitstraling heeft. Deze vakantiewoning is geschikt voor 4 personen. In de gezellige woonkamer vind je een zithoek met televisie. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, een combimagnetron en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Verder beschikt dit chalet over een badkamer met douche en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig. Buiten is een houten, overdekte veranda met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi aanwezig.

Heeft u interesse in accommodatie "Cosy Unique 4" op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Zuiderzee. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken