Tiny House Plus 4

Tiny House Plus 4

Tiny House Plus 4
4-persoons Tiny House
v.a. € 234.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Tiny House Plus 4" is gelegen op EuroParcs Zuiderzee. EuroParcs Zuiderzee is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Biddinghuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Zuiderzee toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Flevoland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Flevoland.

De Tiny House Plus 4 heeft een speelse indeling en knusse speel. Het vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen. Op de begane grond bevindt zich een zithoek met televisie en een gezellige elektrische kachel, een eethoek een keuken met inductiekookplaat, koelkast , magnetron en koffiezetapparaat en badkamer. Via een ladder kom je bij een slaapplaats met een tweepersoonsbed. Via een andere ladder kom je terecht op de slaapzolder met 2 slaapplaatsen met een eenpersoonsbed. Buiten het chalet beschik je over een eigen veranda met tuinmeubilair. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "Tiny House Plus 4" op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Zuiderzee. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken