Veluwelodge

Veluwelodge

Veluwelodge
4-persoons Bungalow
v.a. € 316.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Veluwelodge" is gelegen op Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Harderwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Verscholen Dorp toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De ruim opgezette houten chalets, een dubbel model, beschikken over ca. 75 m2 woonoppervlakte met een gezellige woonkamer met zit-en eethoek. De open keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een (filter)koffiezetapparaat met waterkoker. Door een schuifdeur heb je toegang tot de ruime tuin met veel privacy.

Het chalet heeft twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed en één met twee 1-persoons bedden óf een stapelbed. In de badkamer vindt je de douche en het toilet. De chalets zijn voorzien van centrale verwarming, een TV met meer dan 70 digitale zenders.

Het terras beschikt over tuinmeubilair en heeft een zonnige ligging met veel privacy en rust. Er is parkeerplek voor één auto.

Alle accommodaties zijn rookvrij. Let op: Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen

Heeft u interesse in accommodatie "Veluwelodge" op vakantiepark Het Verscholen Dorp? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Verscholen Dorp. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken