Molecaten Park Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten op de Veluwe bij Hattem is een paradijsje voor mensen die houden van rust en privacy. Verken de mooie omgeving van de Veluwe.

Deel dit vakantiepark via:
Molecaten logo

Molecaten Park Landgoed Molecaten

Op de Veluwe in Gelderland bij Hattem ligt Landgoed Molecaten, perfect voor wie houdt van rust en privacy. Het landgoed is 130 hectare groot met prachtige bossen en heidevelden. Verken dit mooie gebied op de fiets of trek uw wandelschoenen aan. Misschien ziet u wel een ree of een wild zwijn! Een dagje Walibi Holland in Biddinghuizen, Julianatoren en Apenheul in Apeldoorn of het Dolfinarium in Harderwijk is leuk om te doen met uw kinderen.

Vakantiepark Landgoed Molecaten op de Veluwe bij Hattem

Prachtig verscholen in de bossen van de Veluwe ligt Landgoed Molecaten, een goede keuze voor mensen die graag op een kleinschalig, rustig vakantiepark verblijven. Genieten van de natuur staat voorop op vakantiepark Landgoed Molecaten. Er zijn nagenoeg geen voorzieningen op Landgoed Molecaten, maar met zo’n uniek en schitterend landgoed aan uw voeten is dat geen probleem. De wandel- en fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes op de Veluwe. Er zijn tal van daguitjes mogelijk, vraag erna bij de receptie.

Er is een speeltuintje op het park en in de zomervakantie een afwisselend animatieprogramma. Als gast van Landgoed Molecaten kunt zwemmen, op Molecaten Molecaten Park De Leemkule (op ca. 2 km) en op Molecaten Molecaten Park De Koerberg (op ca. 10 km.) 

In de kantine met terras kunt u terecht voor een eenvoudige maaltijd. Lekker makkelijk is ook de broodjesservice. U verblijft op Landgoed Molecaten in een sfeervol houten bungalowtje. Het is ook mogelijk om te kamperen.

Prijzen & beschikbaarheid

Molecaten: 15% korting op uw vakantie? Boek uiterlijk 15 januari 2021!

Reserveert u uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021, dan ontvangt u 15% korting op de All-in verblijfskosten van uw huuraccommodatie of het basiskampeertarief per nacht.

Kijk snel!