Lodgetent

Lodgetent

Lodgetent
5-persoons Bungalow
v.a. € 264.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Lodgetent" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Ervaar het kampeergevoel in deze ruime lodgetent en geniet van al het aanwezige comfort. Slaap in een hemelbed en luier in een hangmat. Hoeveel meer vakantie wil je hebben? De lodgetenten op Camping Vreehorst zijn zeer royaal opgezet en voorzien van een keuken, badkamer, woonkamer en royaal terras. Dus bent u op zoek naar glamping in Gelderland? Boek dan nu de Lodgetent op Camping Vreehorst. Ga op avontuur in een bijzondere accommodatie! 

  • Glamorous kamperen - Ervaar het kampeergevoel met de luxe van een accommodatie
  • Ruime eigen tuin - Heerlijk uitslapen in een prachtig hemelbed
  • Een leuke accommodatie voor kinderen - De kinderen slapen boven op de vide. Dat is een hele belevenis en een erg leuke speelplek
  • Kom helemaal tot rust - De royale afmetingen van deze lodgetent maken het vakantiegevoel compleet

De lodgetent is geschikt voor 5 personen, waarvan maximaal 4 volwassenen. 


Heeft u interesse in accommodatie "Lodgetent" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken