Just nature 4

Just nature 4

Just nature 4
4-persoons Chalet
v.a. € 319.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Just nature 4" is gelegen op EuroParcs Limburg. EuroParcs Limburg is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Susteren is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Limburg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen voelt Just Nature 4 warm en ruimtelijk aan. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers en biedt plaats aan 4 personen. De lichte woonruimte heeft een gezellige zithoek met televisie en een keuken met inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. In totaal zijn er 2 slaapkamers, elk met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is ingericht met een douche en een wastafel. Er is een apart toilet aanwezig. Buiten geniet je van een gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij je vakantiewoning en er is gratis wifi aanwezig.

Heeft u interesse in accommodatie "Just nature 4" op vakantiepark EuroParcs Limburg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Limburg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken