Comfort 4 personen MIVA

Comfort 4 personen MIVA

Comfort 4 personen MIVA
4-persoons Chalet
v.a. € 326.40
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Comfort 4 personen MIVA" is gelegen op Recreatiepark de Woudhoeve. Recreatiepark de Woudhoeve is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Egmond aan den Hoef is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Recreatiepark de Woudhoeve toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Geniet van een zorgeloze vakantie aan de kust in de Comfort 4 Personen MIVA. Dit comfortabele en volledig vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. Bovendien is deze vakantiewoning volledig aangepast voor mindervaliden en is rolstoelvriendelijk. De woonkamer is stijlvol en modern ingericht met een zithoek, comfortabele fauteuils en een televisie. Dankzij de glazen, openslaande deuren is er veel lichtinval. Daarnaast is er een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een Senseo

Heeft u interesse in accommodatie "Comfort 4 personen MIVA" op vakantiepark Recreatiepark de Woudhoeve? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Recreatiepark de Woudhoeve. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken