Comfort 5 personen

Comfort 5 personen

Comfort 5 personen
5-persoons Chalet
v.a. € 343.75
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Comfort 5 personen" is gelegen op Recreatiepark de Woudhoeve. Recreatiepark de Woudhoeve is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Egmond aan den Hoef is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Recreatiepark de Woudhoeve toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

De Comfort 5 Personen is een vrijstaand chalet en is geschikt voor 5 personen. Een heerlijk onderkomen voor je vakantie aan de Nederlandse kust. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met televisie en een aparte eethoek. In de open keuken vind je onder andere een vaatwasser, combimagnetron en een koffiepadapparaat. Dit chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 eenpersoonsbed plus een stapelbed. Er is ook één chalet met 3 slaapkamers, waarvan één met stapelbed, één met een los eenpersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met een douche en toilet aanwezig. Via de openslaande deuren stap je op het terras met tuinmeubilair. Een fijne plek om op zwoele zomeravonden te eten en na te tafelen. Bij je vakantiewoning kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.

Heeft u interesse in accommodatie "Comfort 5 personen" op vakantiepark Recreatiepark de Woudhoeve? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Recreatiepark de Woudhoeve. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken