Koningshoeve 4 personen met 2 slaapkamers

Koningshoeve 4 personen met 2 slaapkamers

Koningshoeve 4 personen met 2 slaapkamers
4-persoons Bungalow
v.a. € 370.75
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Koningshoeve 4 personen met 2 slaapkamers" is gelegen op EuroParcs Koningshof. EuroParcs Koningshof is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Schoorl is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Koningshof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Koningshoeve 4 personen met 2 slaapkamers staat voor comfortabel verblijven met alle gemakken die je nodig hebt. De vakantiewoning bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor 4 personen. De woonruimte op de begane grond beschikt over een zithoek met televisie, eethoek en keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. De 2 slaapkamers hebben beide 2 eenpersoonsbedden. Boven vind je een badkamer met douche, toilet en wastafel. Beneden bevindt zich een apart toilet. De ruime tuin beschikt over een gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij de woning en je kunt gratis gebruikmaken van de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Koningshoeve 4 personen met 2 slaapkamers" op vakantiepark EuroParcs Koningshof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Koningshof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken