Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers

Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers

Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers
4-persoons Bungalow
v.a. € 370.75
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers" is gelegen op EuroParcs Koningshof. EuroParcs Koningshof is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Schoorl is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Koningshof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers biedt een ruim en comfortabel verblijf met een prachtige tuin. De vakantiewoning is geschikt voor 4 personen en heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met zithoek en televisie, eethoek en keuken met onder andere combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. De 3 slaapkamers bevinden zich boven en hebben in totaal 4 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel en beneden bevindt zich nog een apart toilet. In de tuin geniet je van een gemeubileerd terras. Je kunt gebruikmaken van gratis Wi-Fi en 1 auto parkeren bij de vakantiewoning.

Heeft u interesse in accommodatie "Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers" op vakantiepark EuroParcs Koningshof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Koningshof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken