Koningshoeve 6 personen

Koningshoeve 6 personen

Koningshoeve 6 personen
6-persoons Bungalow
v.a. € 417.55
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Koningshoeve 6 personen" is gelegen op EuroParcs Koningshof. EuroParcs Koningshof is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Schoorl is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Koningshof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Koningshoeve 6 personen is een moderne vakantiewoning met een ruime tuin. De woning is geschikt voor 6 personen en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vind je de woonkamer, die ingericht is met een zithoek met televisie, eethoek en keuken met onder andere een koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Boven bevinden zich 3 slaapkamers met ieder 2 eenpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en toilet en is er nog een apart toilet aanwezig. In de ruime tuin bevindt zich een gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij de vakantiewoning en je kunt verbinden met de gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Koningshoeve 6 personen" op vakantiepark EuroParcs Koningshof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Koningshof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken