Restyled Koningshoeve 4 personen

Restyled Koningshoeve 4 personen

Restyled Koningshoeve 4 personen
4-persoons Bungalow
v.a. € 393.70
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Restyled Koningshoeve 4 personen" is gelegen op EuroParcs Koningshof. EuroParcs Koningshof is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Schoorl is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Koningshof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

De Restyled Koningshoeve 4 personen is modern ingericht en heeft een heerlijke, ruime tuin. De vrijstaande vakantiewoning heeft 2 verdiepingen en is geschikt voor 4 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie, eethoek en keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron en filter koffiezetapparaat. De vakantiewoning heeft in totaal 2 of 3 slaapkamers met in totaal 4 eenpersoonsbedden. Verder is er 1 badkamer met toilet, douche en wastafel en nog een apart toilet. De tuin beschikt over een gemeubileerd tuinterras. Je kunt 1 auto parkeren bij de woning en je beschikt over gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Restyled Koningshoeve 4 personen" op vakantiepark EuroParcs Koningshof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Koningshof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken