Restyled Koningshoeve 6 personen

Restyled Koningshoeve 6 personen

Restyled Koningshoeve 6 personen
6-persoons Bungalow
v.a. € 667.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Restyled Koningshoeve 6 personen" is gelegen op EuroParcs Koningshof. EuroParcs Koningshof is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Schoorl is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Koningshof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Restyled Koningshoeve 6 personen staat voor een comfortabel en ruim verblijf met een grote tuin. De vakantiewoning bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor 6 personen. Op de begane grond tref je de woonruimte met zithoek en televisie, eethoek en keuken met onder andere een combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Boven bevinden zich 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Beneden bevindt zich nog een apart toilet. In de tuin geniet je van een gemeubileerd terras. Je kunt bij de vakantiewoning 1 auto parkeren en gratis verbinding maken met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Restyled Koningshoeve 6 personen" op vakantiepark EuroParcs Koningshof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Koningshof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken