Cube Elite 4

Cube Elite 4

Cube Elite 4
4-persoons Chalet
v.a. € 366.60
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube Elite 4" is gelegen op EuroParcs De Wiedense Meren. EuroParcs De Wiedense Meren is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Wanneperveen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs De Wiedense Meren toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Overijssel, zoek dan naar een ander vakantiepark in Overijssel.

Geniet in de Cube Elite 4 van de ruimte en luxe. De vrijstaande woning is geschikt voor maximaal 4 personen. De Cube Elite 4 beschikt over een gezellig zithoek met televisie en sfeerhaard. Daarnaast kun je genieten van muziek door de ingebouwde surround radioboxen in het plafond! De keuken heeft een koel-vriescombinatie, magnetron, oven, vaatwasser, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamer waarvan één of twee beneden met 2 tweepersoonsbedden. Ook vind je in de woning een luxe badkamer met douche en toilet. Ook heeft één van de slaapkamers een eigen douche en wastafel. Daarnaast is er een ruim gemeubileerd terras en een dakterras. Er is gratis wifi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube Elite 4" op vakantiepark EuroParcs De Wiedense Meren? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs De Wiedense Meren. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken