Panorama Cottage 4

Panorama Cottage 4

Panorama Cottage 4
4-persoons Chalet
v.a. € 252.44
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Panorama Cottage 4" is gelegen op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Maarn is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Utrecht, zoek dan naar een ander vakantiepark in Utrecht.

Panorama Cottage 4 is een vrijstaand, gelijkvloers chalet. Deze moderne vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 4 personen. In de woonkamer vind je een knusse zithoek met televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een filter koffiezetapparaat. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Buiten is een terras met een tuinset. Je kunt bij deze recreatiewoning 1 auto parkeren. Ook is er gratis wifi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "Panorama Cottage 4" op vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken