Pool Lodge

Pool Lodge

Pool Lodge
6-persoons Bungalow
v.a. € 639.40
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Pool Lodge" is gelegen op De Thijmse Berg. De Thijmse Berg is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Rhenen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht De Thijmse Berg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Utrecht, zoek dan naar een ander vakantiepark in Utrecht.

Deze Pool Lodges zijn zeer luxe ingericht en geschikt voor 6 personen. Deze woning is een unieke kans om in elk seizoen een duik te nemen. De Pool lodges bezitten namelijk over een privé dipping pool die tot 30 graden is verwarmd. Zo kunt u met de hele familie/vrienden genieten van uw eigen privé zwembad. De Lodge is uitgerust met 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met een tweepersoonsbed en genoeg opbergruimte en 2 tweepersoons slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. De Lodge beschikt over 1 badkamer met inloopdouche en toilet. Ook vindt u in de woning een los toilet en een wasruimte met droger en wasmachine. De open keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron, koelvriesvak, gasfornuis, vaatwasser, diverse keukengerei en pannenset. De woning beschikt ook nog over een parkeerplaats, schuur, oplaadpaal en tuinmeubels. 

In de tuin van de Lodge zijn op en rond het grote terras meerdere plekken gecreëerd waar u in de buitenlucht van uw welverdiende vakantie kunt genieten. Zoek verkoeling in uw exclusieve privé dipping pool die verwarmd is of koel even heerlijk af onder de buitendouche! Hier geniet u first class van een oase van rust.

Heeft u interesse in accommodatie "Pool Lodge" op vakantiepark De Thijmse Berg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van De Thijmse Berg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken