Duinvilla 10

Duinvilla 10

Duinvilla 10
10-persoons Bungalow
v.a. € 723.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Duinvilla 10" is gelegen op EuroParcs Cadzand. EuroParcs Cadzand is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Cadzand is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Cadzand toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zeeland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zeeland.

Duinvilla 10 is een grote en luxe villa geschikt voor de hele familie. Je kunt hier met 10 personen in. Ideaal voor families of grote gezinnen, want elke slaapkamer heeft een eigen badkamer ensuite. De villa heeft 1 verdieping. Op de begane grond bevindt zich de sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek met een grote bank en losse zit fauteuils. De open keuken met eethoek is van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron, oven, filter koffiezetapparaat en waterkoker

Heeft u interesse in accommodatie "Duinvilla 10" op vakantiepark EuroParcs Cadzand? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Cadzand. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken