Deluxe 4 personen Sauna

Deluxe 4 personen Sauna

Deluxe 4 personen Sauna
4-persoons Chalet
v.a. € 470.70
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Deluxe 4 personen Sauna" is gelegen op Noordwijkse Duinen. Noordwijkse Duinen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Noordwijkse Duinen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

Deluxe 4 personen Sauna heeft een stijlvolle en moderne inrichting en biedt de luxe van een privé sauna in de tuin. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. In de woonkamer vind je een gezellige zithoek met televisie, een eethoek en een moderne keuken met onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. Buiten geniet je naast de sauna van een gemeubileerd terras. Je kunt gratis gebruikmaken van de Wi-Fi en er is parkeergelegenheid voor 1 auto in de omgeving van het chalet.

Heeft u interesse in accommodatie "Deluxe 4 personen Sauna" op vakantiepark Noordwijkse Duinen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Noordwijkse Duinen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken