Deluxe 5 pers

Deluxe 5 pers

Deluxe 5 pers
5-persoons Chalet
v.a. € 412.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Deluxe 5 pers" is gelegen op Noordwijkse Duinen. Noordwijkse Duinen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Noordwijkse Duinen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

De royale en moderne Deluxe 5 personen beschikt over alle nodige voorzieningen. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 5 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie, een eettafel met stoelen en een moderne keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Het chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed en een eenpersoonsbed en 1 met een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. In de tuin beschik je over een gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren nabij het chalet en je kunt gratis verbinding maken met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Deluxe 5 pers" op vakantiepark Noordwijkse Duinen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Noordwijkse Duinen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken