Holiday home 4 personen

Holiday home 4 personen

Holiday home 4 personen
4-persoons Chalet
v.a. € 358.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Holiday home 4 personen" is gelegen op Noordwijkse Duinen. Noordwijkse Duinen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Noordwijkse Duinen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

Holiday home 4 personen is een vrijstaand en ruimtelijk opgezet chalet met een eigentijdse inrichting. Het is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. De lichte woonkamer heeft een zithoek met televisie, een eethoek en een moderne keuken met een vaatwasser, koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed en 1 met een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. In de tuin vind je een gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en je kunt gratis verbinding maken met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Holiday home 4 personen" op vakantiepark Noordwijkse Duinen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Noordwijkse Duinen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken