Comfort 4 personen

Comfort 4 personen

Comfort 4 personen
4-persoons Chalet
v.a. € 394.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Comfort 4 personen" is gelegen op Parc du Soleil. Parc du Soleil is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Parc du Soleil toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

Comfort 4 personen is een vrijstaand en gelijkvloers chalet geschikt voor 4 personen. In de gezellige woonkamer bevindt zich een comfortabele zithoek met televisie en een eethoek met 4 stoelen. Dankzij de grote ramen en schuifpui heeft het chalet veel lichtinval. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een combimagnetron, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en vaatwasser. Het chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan elk met twee eenpersoonsbedden (in de grote slaapkamer staan deze tegen elkaar aan geschoven). Ook heb je hier kastruimte om je spullen in op te bergen. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en douchecabine. Buiten kun je genieten in de tuin met terras en terrasmeubilair. Je kunt je auto parkeren bij de vakantiewoning en gebruik maken van de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Comfort 4 personen" op vakantiepark Parc du Soleil? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Parc du Soleil. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken