Comfort 6 personen

Comfort 6 personen

Comfort 6 personen
6-persoons Chalet
v.a. € 433.35
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Comfort 6 personen" is gelegen op Parc du Soleil. Parc du Soleil is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Parc du Soleil toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

Het vrijstaande chalet Comfort 6 personen is perfect voor een vakantie met het hele gezin of met vrienden. In de modern ingerichte woonkamer vind je een zithoek met televisie en een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron en een koffiepadapparaat. Deze vakantiewoning heeft in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 2 slaapkamers met een stapelbed. Ook is er een moderne badkamer met douche en toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer stap je zo op het aangelegde terras met tuinmeubilair. Je kunt bij dit chalet 1 auto parkeren en er is gratis WiFi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "Comfort 6 personen" op vakantiepark Parc du Soleil? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Parc du Soleil. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken