Deluxe 5 personen

Deluxe 5 personen

Deluxe 5 personen
5-persoons Chalet
v.a. € 422.70
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Deluxe 5 personen" is gelegen op Parc du Soleil. Parc du Soleil is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Parc du Soleil toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

De vrijstaande en moderne vakantiewoning Deluxe 5 personen is perfect voor een heerlijke vakantie met het gezin of met vrienden. Dit chalet is geschikt voor 5 personen en heeft een ruime woonkamer met een zithoek en televisie. Ook is er een aparte eethoek aanwezig. In de open keuken vind je onder andere een vaatwasser, koelkast, diepvries, combimagnetron en een koffiepadapparaat. In totaal zijn er 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 eenpersoonsbed plus een stapelbed. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet. Openslaande deuren bieden toegang tot het aangelegde terras met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.

Heeft u interesse in accommodatie "Deluxe 5 personen" op vakantiepark Parc du Soleil? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Parc du Soleil. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken