Deluxe 6 personen

Deluxe 6 personen

Deluxe 6 personen
6-persoons Chalet
v.a. € 443.55
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Deluxe 6 personen" is gelegen op Parc du Soleil. Parc du Soleil is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Parc du Soleil toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

De vrijstaande en moderne vakantiewoning Deluxe 6 personen biedt plaats aan 6 personen. Een fijn verblijf voor jouw vakantie aan de Nederlandse kust! Het chalet heeft een woongedeelte met een comfortabele zithoek en een televisie en er is een aparte eethoek aanwezig. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een koffiepadapparaat. In totaal zijn er 3 slaapkamers aanwezig: 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. Bovendien heeft de vakantiewoning een badkamer met douche en toilet. De openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in de woning. Buiten vind je een nette tuin en een terras met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.

Heeft u interesse in accommodatie "Deluxe 6 personen" op vakantiepark Parc du Soleil? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Parc du Soleil. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken