Duinlodge 6

Duinlodge 6

Duinlodge 6
6-persoons Chalet
v.a. € 458.85
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Duinlodge 6" is gelegen op Parc du Soleil. Parc du Soleil is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Parc du Soleil toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

Geniet van een heerlijke vakantie aan de kust in Duinlodge 6. Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is stijlvol en modern ingericht met een zithoek, comfortabele fauteuils en een televisie. Ook is er een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een Senseo. Dit luxe vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers: 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden én een televisie en 1 slaapkamer met een stapelbed. In de badkamer vind je een douche en toilet. De openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in de woning en geven je toegang tot het terras met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.

Heeft u interesse in accommodatie "Duinlodge 6" op vakantiepark Parc du Soleil? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Parc du Soleil. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken