Tjasker Comfort 6

Tjasker Comfort 6

Tjasker Comfort 6
4-persoons Villa
v.a. € 115.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Tjasker Comfort 6" is gelegen op Villapark de Weerribben. Villapark de Weerribben is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Paasloo is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Villapark de Weerribben toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Overijssel, zoek dan naar een ander vakantiepark in Overijssel.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen en prachtig gelegen aan de bosrand. De begane grond beschikt over een woonkamer met televisie en een keuken met koelkast, combimagnetron, thermosstaatkraan, vaatwasser en waterkoker. Er zijn 3 slaapkamers met boxspringbedden. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en toilet. De villa beschikt over een terras met tuinmeubilair en parkeergelegenheid bij het verblijf. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Heeft u interesse in accommodatie "Tjasker Comfort 6" op vakantiepark Villapark de Weerribben? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Villapark de Weerribben. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken