4-6-persoons bungalow

4-6-persoons bungalow

4-6-persoons bungalow
6-persoons Bungalow
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "4-6-persoons bungalow" is gelegen op Waterpark Marina Lipno. Waterpark Marina Lipno is een vakantiepark in Tsjechië en een Landal vakantiepark. Het vakantiepark in Lipno nad Vltavou is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Waterpark Marina Lipno toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Lipno nad Vltavou, zoek dan naar een ander vakantiepark in Lipno nad Vltavou.

Midden in Zuid-Bohemen, direct aan het Lipnomeer, ligt Landal Marina Lipno. Het park met jachthaven en bootverhuur is het ideale startpunt voor allerlei tochten op het water. In de winter is het bevroren meer een winterparadijs voor schaatsers. Het gevarieerde skigebied, de betoverende omgeving met verschillende UNESCO-steden en vele gezinsvriendelijke wandel- en fietspaden maken dit park een ideale bestemming voor het hele gezin.

Heeft u interesse in accommodatie "4-6-persoons bungalow" op vakantiepark Waterpark Marina Lipno? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Waterpark Marina Lipno. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken